Ikkunateippaukset

Tässä esittelemme muutamia ikkunateippaus menetelmiä.

Ikkunateippauksia olemme tehneet jo 20 vuotta.

PC-Super Storen Ikkunateippaus

PC-SuperStore ikkunateippaus konala

PC-Super Storen ikkunateippaus konalassa. Toteutimme tarroituksen hauskasti leikkaamalla ikkunoihin 5mm raitoja ikkunat täyteen, jolloin tuli värikäs punainen efekti. Raidoituksen päälle asensimme valkoiset tarrat. Työn suunnittelu ja toteutus oli sangen helppo, sillä teimme tarkat mitoitukset  ja suunnitelmat. Ikkunoihin voidaan käyttää myös kuultokalvoja, joita löytyy monia eri sävyjä. 

KONE Oy toimiston Ikkunateippaus

KONE Oy toimiston ikkunoiden teippaus Hämeenlinna

KONE Oy:n Hämeenlinnan toimiston neuvotteluhuoneen teippaus. Perinteinen näkösuojakalvotus toimistoon. Käytimme laadukasta hiekkapuhallusjäljitelmäkalvoa ja 3M laadukasta 50 sarjan leikkuutarraa. Näkösuojakalvoissa kannattaa olla tarkkana kun valitsee kalvoja, sillä samalla hiekkapuhallusjäljitelmä nimellä myydään useaa kalvoa ja kalvoissa efekti on ihan erinlainen. 

Kioskin Ikkunateippaus

Kioskin teippaus

Pirteä kioskin ikkunateippaus. Tässä asiakas toivoi edullista ja näkyvää ratkaisua ikkunoihin, joten toteutimme ikkunateippauksen fluorisoivalla tarralla. Kuva on otettu vanhalla paperi kameralla :) , sillä silloin ei ollut muita kameroita..  

SERV-It Ikkunateippaus Mannerheimintie

SERVit ikkunateippaus mannerheimintie

SERV-It ikkunateippaus Mannerheimintie. Tässä oli erikoinen tarroitus, jouduimme tarroittamaan erittäin ahtaassa tilassa. Asensimme tarrat ikkunan sisäpuolelta. Sisäpuolelta asennettaessa kannattaa huomioida ikkunaan kohdistuva heijastus joka voi joissain tapauksissa häiritä näkyvyyttä. Kuvassa näkyvä kyltti on toteuttetuu opaaliakryylillä jossa taustavalaistus, erittäin edullinen ja tehokas tapa saada näkyvyyttä. 

Pysty Ikkunateippaus

PC-SuperStore ikkunateippaus konala

Hauska pystyikkunateippaus. Tässä ikkunateippauksessa oli tilaa käytössä hieman vähän, vain pysty suuntaa käytettävissä. Korkeissa ikkuna teippauksissa voidaan mitoitus tehdä kuvan perusteella.